Τι είναι το utl.gr

Το utl.gr παρέχει, σε μία γρήγορη σελίδα, μια σειρά από πληροφορίες που θέλετε να βλέπετε σε καθημερινή βάση. Στην πρώτη του έκδοση περιλαμβάνει:
  • Τίτλους πρώτων ειδήσεων από 50+ μέσα ενημέρωσης
  • Συναλλαγματικές ισοτιμίες του Ευρώ με τα βασικότερα νομίσματα
  • Εορτολόγιο (προς το παρόν η πλήρης λειτουργικότητα του εορτολογίου είναι διαθέσιμη μόνο για σταθερούς υπολογιστές και laptops)
  • Πρόγνωση καιρού σε 600+ σημεία στην Ελλάδα (προς το παρόν διαθέσιμο μόνο από σταθερούς υπολογιστές και laptops)
Τα παραπάνω συνοδεύονται από χρήσιμα εργαλεία και δυνατότητες προσαρμογής. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε για ποια πόλη θέλετε να βλέπετε τον καιρό, από ποια μέσα ενημέρωσης θέλετε να βλέπετε τους τίτλους των πρώτων ειδήσεων κλπ.

Σκοπός μας είναι να εξελίξουμε το utl.gr τόσο προσθέτοντας καινούριες δυνατότητες, όσο και αυξάνοντας τις πηγές των πληροφοριών που ήδη παρέχει. Όλα αυτά, διατηρώντας την υψηλή ταχύτητα με την οποία φορτώνει η σελίδα.

Το utl.gr είναι μια ιστοσελίδα που φιλοδοξεί να γίνει η αρχική σελίδα (home page) πολλών Ελλήνων χρηστών.

Τι κερδίζω χρησιμοποιώντας το utl.gr;

Η μονολεκτική απάντηση είναι: Χρόνο.

Αν θέλετε μια γρήγορη ενημέρωση για το τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο, στην χώρα και στην πόλη σας, μπορείτε να το κάνετε μέσα από μία μόνο σελίδα. Ρυθμίστε το ώστε να βλέπετε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τον καιρό της περιοχής σας, τα διεθνή και τα ελληνικά μέσα που εσείς θεωρείτε αξιόπιστα. Για οτιδήποτε σας κεντρίσει το ενδιαφέρον υπάρχει σύνδεσμος που σας παραπέμπει στην αρχική πηγή της είδησης.
Μοιραστείτε το στο Facebook (utl.gr - Μια γρήγορη σελίδα, εργαλείο ενημέρωσης και πληροφόρησης)Μοιραστείτε το στο Google+ (utl.gr - Μια γρήγορη σελίδα, εργαλείο ενημέρωσης και πληροφόρησης)Μοιραστείτε το στο Twitter (utl.gr - Μια γρήγορη σελίδα, εργαλείο ενημέρωσης και πληροφόρησης)